A feeling for the inner desires of the woman, combined with a personal passion for aesthetic perfection, handicraft and style, are the hallmark of the jewelry collection designed by Sigrid Brondeel.
She lives and works in Belgium and was looking for a nice way to show the photos of her works to her customers. She was surprised when I also had a nice solution to use the IPIbox as an exclusive size box and / or presentation tool, to present her physical necklaces, bracelets, etc. to her customers.
When the IPIbox (of course with column and her name milled into the cover in gold) was finished, I personally brought it and it was an inspiring and beautiful meeting with this passionate woman.
The passion for her profession and the beauty of the designs.
The craft”woman”ship with which she makes the jewelry is beautiful to see and hear. You can also feel that in the jewelry she makes.
It was a privilege to make this IPIbox for her.
Check out the “treasures” Sigrid makes at http://www.sigridb.com/
Rob Sas

        

Een gevoel voor de innerlijke verlangens van de vrouw, gecombineerd met persoonlijke passie voor esthetische perfectie, handwerk en stijl, zijn het kenmerk van de sieraden collectie ontworpen door Sigrid Brondeel. 
Ze woont en werkt in Belgie en zocht naar een mooie manier om de foto’s die van haar werken gemaakt zijn, aan haar klanten te showen. Verrast was ze toen ik ook een mooie oplossing had om de IPIbox ook te gebruiken als exclusieve maat box en/of presentatie middel, om haar fysieke colliers, armbanden,etc te presenteren aan haar klanten.
Toen de IPIbox (natuurlijk met zuil en haar naam in goud in de cover gefreesd) af was, ben ik hem persoonlijk gaan brengen en het was een inspirerende en mooie ontmoeting met deze bevlogen vrouw.
De passie voor haar vak en de schoonheid van de ontwerpen.
Het vak”vrouw”schap waarmee ze de sieraden maakt is mooi om te zien en te horen. Dat voel je ook in de sieraden die ze maakt.
Het was een voorrecht om deze IPIbox voor haar te maken.
Bekijk de “schatten” die  Sigrid maakt op http://www.sigridb.com/
Rob Sas