Roy Wanders is een gelauwerd fotograaf. Over zijn gepersonaliseerde IPIbox en de vele mogelijkheden ervan is hij razend enthousiast.

Roy: “De Ipibox zie ik voor mijzelf als een topmogelijkheid beeld te presenteren zoals ik het maak. De fotografie weer terug naar waar hij behoort, mooi beeld dat het afdrukken waard is. Fotografie als kunstvorm vervaardigt voor een stel dat van elkaar houdt. De gelegenheid van het huwelijk gebruiken om een prachtige serie te laten vervaardigen, die deel gaan uitmaken van het interieur. Daarmee is de Ipibox niet een verpakking, maar een totaalconcept waar de meerwaarde van een goede fotograaf tot uiting komt”.

“Jezelf presenteren en profileren is brood nodig. Beeld onder de aandacht brengen van je bestaande, maar ook bij nieuwe klanten. Dat deed ik voorheen op een I-pad. Leuk, je veegt met een vinger door je werk, maar het is een snelle manier waarmee je je niet onderscheidt.  Je beeld durven te tonen op veertig bij vijftig, perfect geprint op mooi papier. Mooi beeld moet je niet alleen zien, maar ook voelen. Met de Ipi-box op pad en werk onder de aandacht brengen is voor mij een statement; dit is Roy Wanders Photography en hier sta ik voor!”