IPI-Bruidsfotografie-box:

Na een mooie en lange dag kom je moe maar voldaan thuis en weet je dat je die twee mensen helemaal blij gaat maken met de beelden die je intapt op je computer, snel “even” kijken en tussen de 1000 beelden selecteer je de 300 die je gaat tonen aan die twee mooie mensen.

Tussen die 300 beelden zitten 20 spetters maar je moet 150 beelden verwerken voor in een album. Stel je voor dat je je tijd alleen zou kunnen besteden aan die 20 hele mooie beelden die eigenlijk ook hun verhaal van “lief” vertellen en waarmee jij een maximale defenitie van je kunnen en creativiteit laat zien in het formaat 40×50 artprint per beeld.

Dan kun je op de bijgeleverde ipibox-usbcard met een gerust hart alle overige 280 beelden alleen kleurgecorrigeerd met uitsnede zetten omdat je zowel in gebruik en formaat een tastbaar bewijs hebt laten zien wat jij kunt.

En….je werk krijgt een vaste en meervoudig bruikbare plaats in het interieur van je bruidspaar, de gecreëerde beelden kunnen individueel ook in bijgeleverde lijst aan de muur, en de IPIbox verdwijnt niet naar een paar maanden in de kast zoals een album.

Jouw IPIbox en inhoud met passie gemaakt blijven een zichtbaar document.

En zeg nou zelf: ook een uitdaging voor jou als Fotograaf en onderscheidend.

Team IPIbox